„Ovo je snimljeno u 00.30, odmah nakon prve eksplozije, a pet minuta nakon toga, uslijedila je i druga. Čini se kako je lokacija u blizini nadvožnjaka za Bukovlje.” – pišu Brođani na društvenim mrežama, komentirajući sinoćnje događaje koji su uslijedili nakon ponoći.

Što se točno dogodilo pročitajte u nastavku. 

– Na 221. kilometru autoceste A3, na njezinom južnom traku, zapalila se najprije prikolica, a potom i teretno vozilo koje je, u konačnici, u cijelosti izgorjelo. Dojavu smo zaprimili u 00.20, a promet je zbog ovog događaja bio usporen od 00.40 do 1.20. Intervenirala je Javna vatrogasna postrojba Slavonski Brod. – za SBplus kazao je Damir Brezić, policijski službenik za Odnose s javnošću brodskoposavske Policijske uprave.

Nasreću, u ovom požaru vozila nitko nije ozlijeđen, a neslužbeno saznajemo kako je prikolica bila puna čokoladnih proizvoda koji su također, na žalost svih sladokusaca, potpuno nestali u plamenu.

Velika vatra koja je zahvatila vozilo uzrokovala je i ‘eksplozije’ koje su se najbolje čule u sjeveroistočnom dijelu grada. Drugih ‘bombastičnih’ zbivanja tijekom prethodne noći nije bilo.

Izvor/Foto: SBplus

Komentari
Prethodni članakSlavonci, prijavite se: Zaba projektom #prviput pomaže malim poduzetnicima u turizmu
Sljedeći članakStožer CZ BPŽ: 3 nove pozitivne osobe u županiji