Kako smo i najavili, u organizaciji Hrvatskog športskog saveza gluhih, prošli vikend, 9 i 10. veljače, u Svetoj Nedelji održano je Državno prvenstvo gluhih u stolnom tenisu. Domaćin ovog natjecanja bio je Zagrebački športski savez gluhih. Nakon pozdravnih riječi organizatora i uvaženih gostiju, otvoreno je prvenstvo u stolnom tenisu za muškarce i žene.

Na Prvenstvu je sudjelovalo 8 ekipa: 5 muških – dvije iz Zagreba, jedna iz Osijeka, jedna iz Belišća i naša ekipa iz Nove Gradiške, te 3 ženske ekipe – iz Zagreba, Osijeka i Nove Gradiške. Športska udruga gluhih Nova Gradiška u ekipnom je natjecanju (muškarci) osvojila peto mjesto. Prvo mjesto odnijela je ekipa “Silent” Zagreb. Međutim, u ženskom ekipnom natjecanju osvojili smo drugo mjesto, s našim natjecateljicama Nadom Stjepanić i Jelenom Marjanović.

Športska udruga gluhih Nova Gradiška ovime je dokazala kako se upornost i vježba isplate. Također, najavljujemo daljnja sudjelovanja na natjecanjima, kako državnim, tako i županijskim, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Autor: Nikolina Jureković

Komentari
Prethodni članakKradljivac uhvaćen “na djelu” u obiteljskoj kući
Sljedeći članakLudo zaljubljeni Valentine i Valentini na Dječjem odjelu GK NG (photo)