U vremenu od 4. do 8. kolovoza u Splitu je održana završnica Sportskih igara mladih.
Natjecanje za sudionike državne završnice “Sportskih igara mladih” u Splitu, okupilo je šahiste iz cijele Hrvatske, veliki broj budućih velemajstora. Djevojke i dječaci natjecali su se u kategorijama 2004. i 2008. godište i mlađi, a naši predstavnici iz Brodsko-posavske županije zauzeli su solidno mjesto.
U kategoriji do 15 godina dječaci, Dominik Milinković ŠK Strmac Nova Gradiška je zauzeo solidno treće mjesto u ukupnom poretku te osvoio brončano odličje izborio pravo sudjelovanje za međunarodno finale koje će se održati krajem kolovoza u Splitu.

U kategoriji do 11 godina dječaci, David Martinović iz ŠK Kopanica ,Velika Kopanica je u ukupnom poretku zauzeo četrnaesto mjesto, dok je Ivano Pejić ŠK Posavac, RUŠČICA zauzeo 18 mjesto.
U kategoriji do 11 godina djevojčice, Elizabeta Vukovac ŠK Kopanica iz VELIKE KOPANICE u ukupnom poretku zauzela je 10 mjesto,dok je Uršula Milardić ŠK Gundici zauzela osmo mjesto. U Split su još putovali roditelji i voditelj Mato Opačak.
Direktor turnira je bio Damir Božinović iz SPLITA koji je podjelio odličja.

Povjerenik Sportskih igara mladih za šah Brodsko-posavske županije Mato Opačak

 

Komentari
Prethodni članakNastavlja se crni niz: Prevrnuo se teretni automobil na autocesti A3; u Novoj Gradiški u prometnoj nesreći ozlijeđen vozač motocikla
Sljedeći članakJeste li znali: Ako vam u trgovini ne vrate iznos od jedne lipe, možete ih prijaviti inspekciji