Usprkos lošem vremenu i kiši biciklijada Drežnik – Gunjavci – Adžamovci jučer je okupila nekolicinu mještana ovih mjesta. Organizator, Društvo “Naša djeca” Rešetari pobrinuo se i za dobru zabavu sudionika, a upriličena je i zakuska i zajedničko druženje.

– Zadovoljni smo, cilj je postignut, družili smo se, ali i promovirali naš prekrasni kraj. Također, željeli smo osvijestiti građane na važnost bavljenja sportom. Naglasak je stavljen na najmlađe i njihovo uključivanje u sport i zdrav način života, a sukladno tome i njihovo uključivanje u promet u kojem je potrebno poštivati određena pravila. Na ovaj način će se, nadamo se, barem malo osvijestiti i ostale sudionike u prometu na povećani oprez za bicikliste u prometu, posebice najmlađe. Ono što sada slijedi je naša tradicionalna kestenijada, o svemu ćemo na vrijeme obavijestiti žitelje naše općine – kaže Maja Marjanović, predsjednica Društva “Naša djeca” Rešetari.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članak71-godišnjaku iz Starog Petrovog Sela oduzet arsenal oružja, 42-godišnjak na željezničkom kolodovoru remetio javni red i mir
Sljedeći članakZlostavljačima životinja kazne i do 50 tisuća kuna