Najveći kantautor naših prostora, vječni Đorđe Balašević nastupit će, praćen svojim mnogobrojnim orkestrom, u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu u subotu 11. lipnja.

Đorđe Balašević posljednji put je koncertno nastupao u Slavonskom Brodu u svibnju 2011. te rasprodao upravo dvoranu “Vijuš” postavivši novi rekord posjećenosti. Drugi najveći slavonski grad ugostit će ga nakon pet godina i pritom dobiti poseban status jer je u pitanju jedini zasad potvrđeni Đoletov nastup u Hrvatskoj u 2016. godini i prvi nakon trijumfalnog Božićnog koncerta u Varaždinu u prosincu.

Nastup u Vijušu 11. lipnja sadržavat će presjek karijere sa svim najvažnijim momentim iz Balaševićeve impresivne pjesmarice. Pozornicom slavonskobrodske dvorane proći će “Život je more”, “Oprosti mi, Catherine”, “Lakonoga”, “Boža zvani Pub”, “Provincijalka”, “Lepa protina kći”, “Samo da rata ne bude”, proročanska “Putuj, Evropo”, “Svirajte mi Jesen stiže dunjo moja”, “Budimpeštanki sneg”, “Devojka s čardaš nogama”, “Slabo divnim mađarski”, “Mirka”, “Kao rani mraz”…

Program je to koji ne prestaje oduševljavati publiku cijele regije, kako one Đoletove vršnjake, tako i generacije koje se nisu ni rodile kad su neke od pjesama nastajale. Na sceni će mu se pridružiti 16 izvanrednih glazbenika uključujući i sjajne vojvođanske tamburaše, maestra Aleksandra Dujina, saksofonista Gabora Bunforda i violinista Ignaca Shena.

Ulaznice

U ponudi su ulaznice po promo cijeni s 20% popusta, ali u veoma ograničenim količinama.

Fan pit – 199 kn

Parter – 185 kn

Tribina – 199 kn

Službena prodajna mjesta

  • Ulaznice potražite u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop.

  • Online prodaja: www.ticketshop.hr

  • OSIJEK: OK Tours – Trg Slobode 7

  • NAŠICE: Hotel Park

  • VUKOVAR: Hotel Lav

  • ĐAKOVO: Restoran Sorriso – Korzo

  • DONJI MIHOLJAC: Turistička zajednica

  • BARANJA: Turistička zajednica Bilje

Foto: www.cafe.ba

Komentari
Prethodni članakBrodsko posavski i obrtnici iz Bosne i Hercegovine zajedno na tržištu
Sljedeći članakLjetna pozornica ponovno živi / Foto