Financijska će sredstva biti isplaćena nakon potpisivanja ugovora sa svim navedenim subjektima, a osigurana su ovogodišnjim županijskim Proračunom.

Brodsko-posavska županija donijela je ovih dana važnu odluku o dodjeli potpore male vrijednosti za poticanje razvoja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva u 2019. godini.

Iznos od deset tisuća kuna odobren je Pavić Plastu, sa sjedištem u Oriovcu, za zakup izložbenog prostora na ‘Sajmu namještaja i unutrašnjeg uređenja za hotele, restorane, vile i apartmane’ „Design District”, upriličenog od 17. do 20. listopada u Rovinju. Isti iznos izdvojen je slavonskobrodskom obrtu za proizvodnju tapeciranog namještaja, Tapetaru Majcenu, također za zakup izložbenog prostora , ali i njegovo uređenje i opremanje na Sajmu opreme za hotele, apartmane i restorane „HoReCa Adria”, održanog od 24. do 26. listopada u Opatiji.

Osim navedenih dodjela potpore male vrijednosti proizvođačima namještaja za pojedinačne nastupe na sajmovima u zemlji i inozemstvu u 2019. godini, za povećanje konkurentnosti prerađivačke industrije u tekućoj godini dodijeljeno je 15 tisuća kuna poduzetniku V.B. PROFIL d.o.o. za građenje, trgovinu i usluge sa sjedištem u Bukovlju. Tim će novcem primatelj potpore nabaviti novu dvoglavu varilicu za obavljanje osnovne djelatnosti.

Financijska će sredstva biti isplaćena nakon potpisivanja ugovora sa svim navedenim subjektima, a osigurana su ovogodišnjim županijskim Proračunom.

S obzirom na to da je kraj godine, radi se vjerojatno o posljednjim uplatama takve vrste u 2019. godini.

Izvor/Foto: SBplus

Komentari
Prethodni članakNovogradiški kadeti uspješni u NK Hašk Zagreb
Sljedeći članakSveti Nikola posjetio novogradiške školarce