23. rujna daleke 1967. godine s emitiranjem programa počeo je Radio Nova Gradiška i traje već neprekidno punih 53 godine. Uvijek s vama, u svim vašim trenutcima, kroničar jednog grada i kraja, jednog vremena svih ovih proteklih ljeta, a tako će biti i ubuduće.

S vama se budimo, za vas smo tu 24 sata na dan. Informativni, edukativni, zabavni, biti i ostati radio sa srcem i dušom, intencija je naše kuće od samog početka s kojom ćemo sa zadovoljstvom nastaviti i dalje.

Svih ovih godina živjeli smo i radili za vas, svirali, pričali, bili s vama u svim vašim trenutcima. Zajedno prošli puno toga, lijepe i sretne dane, ali i dane Domovinskog rata. Uvijek željeli i nadamo se, ostvarili, biti radio sa srcem i dušom, radio koji vas nasmijava, informira…

Danas ćemo se sjetiti svih onih ljudi koji su dio svoga radnoga vijeka uložili u ovaj radio, među njima i pokojnog Rajka Aleksića, čovjeka koji je živio i radio za radio.

Rođendan slavimo radno, s vama dragi naši čitatelji i slušatelji, te se toplo nadamo da ćete i danas i ubuduće biti s nama.

Mi ćemo vam ljubav i povjerenje nastojati uzvratiti i u svim sljedećim danima i godinama.

Živjeli!

Komentari
Prethodni članakU petak ”Susret na Gračanici”, pridružite se!
Sljedeći članakIzvor blizak Grgiću: ”Petek je bio prvi na tenderu jer bolji ponuđač nije dostavio bankovnu garanciju”