Pandemija koronavirusa utjecao je na većinu dvoranskih sportova. Ipak s početkom 2021. nastavljeno je natjecanje za malonogometaše u 2. HMNL Istok u kojoj dobre igre pružaju juniori novogradiškog MNK “NG-Unitas”. 

Natjecateljsku godinu 2020./2021. otvorili su domaćim porazom od MNK “Brod” rezultatom 1:4, nakon čega su uslijedile 2 velike pobjede. Na gostovanju su u odličnoj utakmici svladali MNK “Vinkovci” rezultatom 8:5, a već u 3. kolu svladali su MNK “Jakšić” visokim rezultatom od čak 20:1. Uslijedila su 2 neodlučena rezultata, u gradskom derbiju s MNK “Nova Gradiška” odigrali su 4:4, a zatim su u Požegi protiv MNK “Autodijelovi Tokić” odigrali 4:4. U 6. kolu na gostovanju u Županji poraženi su od MNK “Sveti Patrik” s 2:1.

U 6 odigranih utakmica juniori MNK “NG-Unitas” ostvarili su 2 pobjede, 2 neodlučena rezultata i 2 poraza te se nalaze na 6. mjestu tablice od ukupno 14. ekipa, a s gol razlikom 39:21.

Za MNK “NG-Unitas” igrali su D. Trčić, J. Medvedović, M. Pejaković, R. Žakić, P. Ćućuzović, M. Katinić, M. Marjanović, L. Ciprić, P. Ivanišević, A. Valentić, M.Marić, D. Petrović i M. Lulić. Vrijedi napomenuti i da je igrač MNK “NG-Unitas” Jakov Medvedović trenutno na 3. mjestu liste strijelaca s postignutih 14 golova. 

U 7. kolu Novogradiščani dočekuju jednog od favorita i trenutno vodeću momčad lige MNK “Slatina”, a utakmica će se odigrati u subotu 06.02.2021. u dvorani ETEŠ. 

Sve utakmice igraju se bez prisustva gledatelja zbog epidemioloških mjera.

Komentari