Prošlogodišnja Miss Hrvatske je iz Brodsko posavske županije, ovogodišnja Miss Hrvatske je iz Brodsko – posavske županije, zašto ne bi bila i sljedeća?

Možda si upravo TI sljedeća Miss Hrvatske koja će našu malu županiju predstavljati u velikom svijetu na izboru za Miss svijeta. 

Da bi došla do laskave titule Miss Hrvatske koju trenutno nosi Novogradiščanka Mia Pojatina, potrebno ti je, lijepa djevojko,  napraviti nekoliko koraka, a prvi je svakako prijaviti se i predstaviti na županijskoj razini Izbora za Miss. 

Ako si zainteresirana, starija od 17 godina, društvenog i vedrog duha prijavi se na ovogodišnje natjecanje Izbora Miss Brodsko – posavske županije za Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Možda laskava titula čeka baš TEBE, a sve informacije i prijave možeš pronaći na Facebook stranicama BUMN-a, ili ako nazoveš jedan od brojeva mobitela 099 6756885 ili 099 4714740, najkasnije do 26. svibnja.

Osim titule najljepše djevojke Brodsko posavske županije, očekuje te dobra zabava i ugodno druženje, lijepa odjeća, svjetla reflektora i jedno veliko, pozitivno iskustvo na izboru za Miss Brodsko posavske županije  koji će se održati u Subotu, 02. lipnja (19,30 sati), KKD IBM-Slavosnki Brod, uz nastup glazbenog gosta Borisa Novković.

Foto:Ilustracija

Komentari