I ove će se godine ljepotice iz Slavonije i Baranje boriti za ulazak u finale Miss Supranational of the World, a samo šest djevojaka će dobiti priliku sudjelovati na nacionalnom izboru.

Regionalni izbor organizira direktorica izbora za Miss Supranational za Slavoniju i BaranjuAnita Čabraja, koja poziva sve djevojke od 17 do 26 godina da 26. travnja. u 20 sati dođu u Club Sens i izbore se za nastup na regionalnom izboru.

Djevojke se mogu prijaviti putem Facebook-a u inbox, email [email protected] ili direktno u Shisha Clubu Horoskop, prijave se zaprimaju najkasnije do 20.travnja.2019 godine.

– Šest najljepših će predstavljati regiju na izboru za najljepšu Hrvaticu, koja će se na 9. Miss Supranational of the World sa stotinjak djevojaka boriti za titulu miss. Finalistice će biti nagrađene vrijednim nagradama sponzora, a izbor se prenosi u stotinjak zemalja svijeta. Specifičnost ovog izbora je da na svjetsko finale odlazi 6 djevojaka – kaže Čabraja

Izbor će, dodaje, biti na visokom nivou, a bit će uključeni vrhunski stručnjaci iz područja mode, make up-a, frizera, koreografa. 

Jedino što vam preostaje je prijaviti se. 

Foto: Tihana Babij / Slobodna Dalmacija

Komentari
Prethodni članakNovogradiščani sinoć saznali kako da brak ne (p)ostane mrak
Sljedeći članakUskoro ”Život na vagi” na novogradiški način, prijavite se!