Ulica Kralja Zvonimira, no svima poznata pod nazivom Priključak bogatija je za dječje igralište za brojne mališane koji ondje stanuju. 

Na otvaranju dječjeg igrališta u naselju Slavča, gradonačelnik Vinko Grgić najavio je izgradnju igrališta istoga tipa i u južnom dijelu grada. Ni ovoga puta gradonačelnik nije pogazio riječ, na lokaciji  na kojoj je upravo i nedostajalo sadržaja primjerenih mladim žiteljima ulice, osvanulo je igralište nalik nekom iz bajke. Uredno, šareno i sigurno. 

Nove ljuljačke, tobogani, vrtuljak i  klackalice žarkih boja i dječjih motiva pravo su mjesto za igru, razonodu i uživanje u toplim jesenskim danima, dok će zaštitna ograda čuvati  razigrane mališane od istrčavanja na cestu. 

“Upravo ovako nešto dugo smo priželjkivali u svojoj ulici, no nismo se nadali da će ispasti tako lijepo”- složila su se djeca i zadovoljni roditelji koji sada na igru ne moraju odlaziti na igrališta bogata sadržajima u središtu grada pošto sada imaju svoje -” nadamo se samo da isto nitko neće uništiti, niti na njemu vandalirati”- zaključili su. 

no images were found

Komentari
Prethodni članakU Općini Rešetari sutra počinju edukacije za obrazovanje odraslih
Sljedeći članakOdsada i službeno: Nova Gradiška, Kruševo i Karpoš potpisali Trilateralni memorandum o suradnji