Danas nije vrijeme za moja razmišljanja o poslu, o uspjesima ili pak o izazovima koji nas sve očekuju ili koji očekuju mene osobno.

Danas je dan kada vas želim podsjetiti da u ovo predblagdansko vrijeme velika većina nas zarađuje dovoljno da živimo dobro i da imamo toliko koliko nam je potrebno da podmirujemo sve naše potrebe. Veselimo se već sada sitnicama kojima možemo usrećiti svoje najdraži kao i sve one koji su bili uz nas tijekom godine.

Mala darivanja svaki puta čovjeku donesu najviše radosti, ali i podsjetnik na to koliko trebamo biti zahvalni – ako niste bolesni, ako vam je obitelj dobro, imate dovoljno hrane i vode, imate prijevozna sredstva, dobre poslove, more želja i ciljeva koje ostvarujete u kratkoročno ili dugoročno vrijeme.

Međutim ovo je vrijeme kada treba misliti o onima kojima možda život nije podario sve blagoslove pa Vam preporučujem da – darujete i da učinite ovo vrijeme i osobama s posebnim potrebama drugačijim i svakako ljepšim.

Za sve tvrtke svaka donacija može biti i porezno priznati trošak ako ne prelazi 2% prihoda prošle godine, ali za sve nas kao građane odvojiti jednu kavu ili pak dio vaše pažnje kao volontera, bi osobama kojima je budućnost počesto neizvjesna, puno će značiti.

Donacije Udruzi Suncokret – osobama s posebnim potrebama možete uplatiti na sljedeći račun:

UDRUGA ZA POMOĆ OSOBAMA SA INTELEKTUALNIM POTEŠKOĆAMA SUNCOKRET
FRANKOPANSKA 43
35400 NOVA GRADIŠKA
IBAN HR 27 2360000 1101557298
SWIFT: ZABAHR2X – za uplate iz inozemstva
Poziv na broj: 00 2022 – opis – Donacija

„Uzimajući punimo svoje ruke, darivajući punimo svoje srce.“

Hvala Vam

Mirela

Komentari
Prethodni članakEU predlaže drastično dizanje trošarina na cigarete: Cijene bi mogle porasti za 10 kuna
Sljedeći članakBlagdani pred vratima: Krenulo blagdansko ukrašavanje grada