SLAVONSKI BROD – Kako tradicija nalaže, i ove godine na 22. Katarinskom sajmu darivane su Kate, Katice i Katarine i to uz glazbu i veliko šokačko kolo u maloj dvorani „Vijuš” uz brojne posjetitelje od kojih su se mnogi i sami pridružili plesu i pjesmi, prenosi SBplus 

Darove Katama uručio je zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda – Hrvoje Andrić, a najstariju i najmlađu Katu  dodatno je darivala direktorica Turističke zajednice Brodsko-posavske županije Ružica Vidaković. Vrijedne darove osigurali su hrvatski pčelari, a u košarici mogli su se naći medenjaci, liker od višanja s medom, med i drugi slični proizvodi.

Ispred dvorane „Vijuš” u sajamskom šatoru punom posjetitelja, u dobroj atmosferi uz domaća piva i glazbu uživo, održane su 2. Olimpivske igre na kojima je prvo mjesto u ukupnom poretku svih disciplina osvojio tim Brodske pivopije. Danas zadnjeg dana sajma, održao se “Show cooking – kuharski dvoboj” u kojem su sudjelovali poznati sudionici televizijskog kuharskog ‘rialitija’ Blaženka i Tomislav Župan, zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić i poznati brodski chefovi , a sve u organizaciji Udruge kuhara Brodsko-posavske županije. Program sajma tijekom tri dana, osim kulturno-zabavnog programa i redovne ponude izlagača, sadržajem je bio upotpunjen i kroz radionice za građane i djecu.

Svim izlagačima koji su i ove godine, svojim sudjelovanjem, doprinijeli raznolikosti i bogatstvu programa 22. Katarinskog sajma, gradonačenik Mirko Duspara se zahvalio i osobno svakom izlagaču uručio zahvalnicu uz poziv za sudjelovanjem i iduće godine.

I ove godine, sajam je dokazao da je jedan od najznačajnijih događaja za obrtnike, male i srednje poduzetnike, za grad Slavonski Brod i sve njegove stanovnike koji su u danima sajmovanja uživali u raznolikom i sadržajno bogatom programu Katarinskog sajma.

 

Foto: SBPlus 

no images were found

Komentari