Tijekom mjeseca veljače u Dječjem vrtiću “Nova Gradiška” i Gradskoj knjižnici nizom kreativnih aktivnosti obilježeni su Dani Grigora Viteza. Završna svečanost posvećena omiljenom piscu održana je danas na Dječjem odjelu knjižnice. Pozdravnu riječ održala je ravnateljica Gradske knjižnice Biljana Dakić koja je tom prilikom zahvalila ravnateljici Dječjeg vrtića Veri Trobić i djelatnicima vrtića na dugogodišnjoj suradnji, a posebno u Danima Grigora Viteza.

Svečnost su upotpunili nastupi starijih odgojnih skupina “Kruškica” iz Radosti s odgojiteljicama Majom Senić i Jasminkom Klikić te “Jabučica” iz Maslačka koje ovu pedagogšku godinu vode Romana Markolović i Marijana Matijašević. Kostime i kulise za nastup pripremila su djeca, a obje skupine su zajednički recitirali najpoznatiju Vitezovu pjesmu Antuntun.

Posebnost ove završne svečanost savkako je u druženju djece iz oba vrtića koji su uvijek dobrodošli u okrilje Dječjeg odjela naše Gradske knjižnice. Za današnju dobrodošlicu mališana pobrinuli su se knjižničari Mirjana Pranjić i Branko Kolić.

Komentari
Prethodni članakUčilište i Šahovski klub “Strmac” : Održana Mala škola šaha / Foto
Sljedeći članakGodinjak: alkolizirani 25-godišnjak sletio automobilom u kanal