Danas će se s početko u 9 sati u Velikoj vijećnici županijske uprave i samouprave u Slavonskom Brodu, održati 4. sjednica Županijske skupštine.
Nakon aktualnog sata i kadrovskih pitanja na dnvenom redu župan Danijel Marušić podnijet će izvješće o radu u prvih 6 mjeseci ove godine, predstavit će se program rada županijske skupštine za 2018., a među ostalim točkama na dnevnom redu nalaze se i davanje suglasnosti na Sporazum o preuzimanju radnika između Opće bolnice „Dr. Josip Benčević” Slavonski Brod i Opće bolnice Nova Gradiška, prijedlog Odluke o davanju suglasnosti Općoj bolnici Nova Gradiška za zaključivanje ugovora o nabavi MSCT uređaja za Odjel kliničke radiologije, te davanje prethodne suglasnosti na Odluku o izmjenama i dopunama Statuta Gimnazije Nova Gradiška.

Za danas s počekom u 10 sati sazvana je i 4. sjednica Gradskog vijeća Nova Gradiška na kojoj će uz standardno aktualni sat biti i prvo čitanje nacrta proračuna grada Nova Gradiška za 2018. s projekcijom za 2019. i 2020. Na dnevnom redu sjednice gradskog vijeća koju ćete moći pratiti u izravnom prijenosu naći će se točke koje se tiču Djećjeg vrtića, Industrijskog parka, obavljene revizije učinkovitosi gospodaranje poljoprivrednim zemljištem, kao i način obavljanja djelatnosti organziranog parkiranja na području grada Nova Gradiška.

Sjednicu Gradskog vijeća moći ćete uživo pratiti na našem radiju

Komentari
Prethodni članakPrevaranti i dalje vrebaju starije
Sljedeći članakGradsko vijeće: Predstavljen Proračun “težak” gotovo 69 milijuna kuna, vodit će se računa o svim segmentima življenja, nova zapošljavanja, razvoj gospodarstva…