Emisija „Pola ure zdravstvene kulture” u kojoj četvrtkom na valu Radija Nova Gradiška ugošćujemo liječnike iz Opće bolnice Nova Gradiška emitira se u našem programu već dugi niz godina. Zamišljena, prije svega, kao edukativna i korisna, dosad je ugostila veliki broj liječnika i zdravstvenih djelatnika koji su, svatko sa svog aspekta djelovanja, progovarali o aktualnim zdravstvenim temama i problemima. Dobra je stvar što u emisiji mogu sudjelovati i naši slušatelji, izravnim javljanjem u emisiju, postaviti pitanje i dobiti odgovor o problemu koji ih zanima i, pretpostavljamo, muči.

U današnjoj emisiji „Pola ure zdravstvene kulture” koja je na programu Radija Nova Gradiška od 9,00 sati ugostit ćemo urologa dr. Alena Urbana. Tema je emisije bolesti bubrega i najčešće urološke smetnje s kojima se javljaju pacijenti, Dio ćemo emisije posvetiti i dječjoj urologiji i upoznati slušatelje s problemima s kojima se mogu susretati roditelji djece.

U novogradiškoj bolnici trenutno rade dva urologa, bit će to prigoda i za predstavljanje rada urološke ambulante i zdravstvene jedinice za dijalizu koja je nedavno osnovana u našoj bolnici.

Emisija je na rasporedu u 9,00 sati, svoja pitanja možete postaviti na broj telefona 330-330.

Komentari