Mjesec prosinac je iza nas, zakoračili smo u novu kalendarsku godinu. Iza nas je najčarobniji mjesec u godini prosinac i niz sjajnih adventskih događanja za koja se i ove godine u našem gradu potrudila Turistička zajednica Grada Nova Gradiška uz svesrdnu potporu Grada Nova Gradiška.

I ovogodišnja manifestacija „Advent u našem gradu” u potpunosti je ispunila svrhu postojanja, a tzv. „čarobna šuma” u novogradiškom Gradskom parku svakim danom je odzvanjala glasovima brojnih posjetitelja. Kako ističe direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević organizirano je niz događanja, od koncerata, kreativnih radionica, predstava, druženja s Djedom Božićnjakom, adventskih druženja do dočeka Nove godine na središnjem gradskom trgu. Naravno, i ove smo godine uživali u svim čarima klizališta, stoga s pravom možemo reći da je naš grad i ovoga prosinca bio mjesto susreta i dobrih vibracija.

Klizalište se zatvara danas, sutra počinje škola, vjerujemo da nas i u nastavku godine u Gradskom parku očekuje niz sjajnih događanja.

 

 

 

Komentari
Prethodni članakEvo gdje se sve može cijepiti sljedećeg tjedna
Sljedeći članak300 novooboljelih osoba od COVID-19 u protekla 24 sata