Danas naša glazbena i književna legenda dr. Radomir Dumičić slavi 75.-ti rođendan i to baš u večerašnjoj emisiji ” Književni razgovori” jer osim ljubavi prema glazbi, naš doktor piše i poeziju koju vrlo rado dijeli s našim slušateljima u noćnim satima.

Davno je naš doktor Dumičić došao na Radio Novu gradišku i to na poziv pokojnog kolege Rajka Aleksića raditi emisiju “Sjećanja” koja se u programu Radija Nova Gradiška ne propušta. Do sada je uredio i glazbeno pripremio 1069 emisija, zapravo 1069-tu  emitiramo u srijedu od 20,30 na frekvenciji 98,1 MHz vašeg najdražeg Domaćeg radija – Radija Nova Gradiška.

Dragi naš “doture” čast nam je i zadovoljstvo što ste dio našeg malog kolektiva. Ponosni smo što s nama dijelite svoje znanje o glazbi, poeziji, a ponekad nas podsjetite kako trebamo voditi brigu i o zdravlju, stoga od srca Vam sretan rođendan, svako dobro uvijek u životu, mir i sreću i naravno još 1000 emisija podijelili s nama na Radio Novoj Gradiški.

 

Od srca Vaši prijatelji  S RNG Berny, Rajko, Željko, Elvira, Božica, Helena, Sanja, Dubravka, Vanja i ja, Đurđa, ona mala zvrkasta koja vam je dolazila na sistematski i bježala s njega. 

Živjeli i sretan Vam rođendan, legendo u našim srcima.

Komentari