Sajam vjenčanja Exclusive Nova Gradiška, održava se danas 19. i sutra 20. studenoga 2022. godine u velikom šatoru na trgu Nova Gradiška.

Svećano otvorenje sajma je u 12,00, a kao i proteklih godina očekuje vas preko 50 izlagača iz Brodsko posavske županije, ali i okolnih županija i grada Zagreba, koji su pripremili razne pouste za mladence. Vjenčanice za mladenke, odijela za mladoženje, kitice, reveri, nakit, haljine, dekorateri,organizatori vjenčanja, fotografi, svjetlosni efekti ,svečane dvorane, torte, kolači i puno drugih stvari, kako bi savršeni dan savršeno prošao.

U 20h je velika svečana gala modna revija sa glazbeno scenskim nastupima. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan!

-” Ovaj sajam nije trebao dobiti nastavke, ali eto velikom voljom stigli smo do šestog izdanja. Ove godine želimo predstaviti svim posjetitelja novine iz svih segmenata industrije vjenčanja. Nagradna igra vjenčanje iz snova ide i ove godine, a tu su i tri bogate nagrade koje mogu igrati budući mladenci. Najveći ponos mi je što se izlagači vraćaju iz godine u godinu, to nam samo daje vjetar u leđa jer se vidi napredak ovoga projekta,” – rekla je organizatorica Ljiljana Šoch.

Komentari
Prethodni članakKorisno: Općina Rešetari postavila spremnik za zbrinjavanje otpada od svinjokolja
Sljedeći članakKino Nova Gradiška prikazuje komediju: Rođeni lažljivac