Bliži se vrijeme donošenja važne odluke o izboru srednje škole, shodno tome Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška otvorila je svoja vrata učenicima osmih razreda novogradiških, ali i okolnih osnovnih škola, ne bi li ih za nekoliko mjeseci pridobile kao svoje nove učenike.

Već pet godina u isto vrijeme u Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi organiziraju nova iznenađenja za buduće učenike, a ove godine posjetili su ih zainteresirani osmaši iz devet osnovnih škola.

– Za njih smo priredili izložbe, interaktivne radionice, demonstracije eksperimenata, kviz i još mnoštvo atraktivnih sadržaja poput robota, solarnog drveta i solarnog automobila. U obilazak svih tih atrakcija poveli su ih učenici predstavnici Vijeća učenika i volonteri, a dočekali nastavnici struke u praktikumima, radionicama i laboratorijima. Nadamo se da smo im pokazali bar djelić onoga što ih očekuje kad se upišu u našu školu i da će nam se vratiti kada dođe vrijeme upisa. Ovakvim načinom prezentiranja dajemo svoj doprinos u promociji četverogodišnjih strukovnih zanimanja među mladima – poručili su iz Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška

Teskt: Mira Linjaković, prof. savjetnica
Fotografije: Danijel Meseš

Komentari
Prethodni članakSaznajte kolike su plaće župana, gradonačelnika, načelnika…
Sljedeći članakPobjeda Novogradiških tenisača na otvaranju 3. HTL