U povodu današnjeg praznika Dana državnosti čestitke su uputili čelnici Brodsko posavske županije i Grada Nova Gradiška:

Treba nam samo više zajedništva, rada i solidarnosti, spremnosti da radom i znanjem, promičući dijalog i toleranciju, cijeneći vlastite sposobnosti, povijest i tradiciju, pokažemo svoje domoljublje i privrženost zajednici, poruka je župana Brodsko posavske županije Danijela Marušića i predsjednika Županijske skupštine Pere Ćosića uz veliki blagdan naše domovine.

Cjelokupnom pučanstvu naše županije upućuju srdačne čestitke povodom 30. godišnjice državnosti samostalne i neovisne nam Republike Hrvatske.

 

Dan državnosti Republike Hrvatske, 30. svibnja veliki je povijesni dan hrvatske samostalnosti i suverenosti. Na taj dan odajemo počast svima onima koji su za Hrvatsku položili svoje živote, te izražavamo naše poštovanje svima koji su se borili i žrtvovali za slobodu, samostalnost i demokraciju. Zahvaljujući njima, danas imamo priliku živjeti u svojoj zemlji predvođenom svakodnevnim naporima za stvaranje ljepše i uspješnije socijalne i ekonomske budućnosti za sve njezine građane. S vjerom da ćemo zajedničkim radom opravdati nasljeđe koje nam je povjereno, čestitke povodom Dana državnosti Republike Hrvatske upućuju svim građanima grada Nova Gradiška i naše županije gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.

Komentari
Prethodni članakDan državnosti: Zašto ga slavimo?!
Sljedeći članakObjavljen natječaj za osiguranje usjeva, životinja i biljaka