Nakon uvodnog petka koji je zaokružen spektakularnim koncertom Opće Opasnosti, sudionici 21. moto susreta jučer su počašćeni još bogatijim programom.

Subotnje druženje otvoreno je moto defileom, gdje su osim vožnje na svojim ljubimcima svi bikeri uživali u prekrasnom krajoliku poznatog izletišta Strmac. 

Strmac je vrvjeo bikerima i onima koji se tako osjećaju, ”palile” su se gume, pjevalo, plesalo,  žeđ se gasila hladim pivom, a kako i priliči, gastro ponuda bila je vrhunska. U poslijepodnevnim satima posjetitelji su uživali uz razne moto igre i opuštanje u prirodi, te pripremama za večernji spektakl.

Kao i proteklih godina, pa tako i ove, organizatori su angažirali ekipu zaslužnu za dobre provode – The Unimogs band.  Slovenci kojima je Nova Gradiška i okolica postala drugi dom pa odlično poznaju publiku na ovome području, bez sumnje u sebe odradili su vrhunske setove bezvremenskih pop-rock hitova, kako bi sve rockere pripremili na ono što slijedi. 

Kaže stara poslovica da jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van, Strmačku publiku kako bi bili što zdraviji organizatori su stoga počastili najukusnijom glazbenom jabukom na svijetu – Crvenom jabukom. 

Koncert grupe koja na novogradiškom području nije gostovala uistinu dugo bio je pravo osvježenje za sve generacije. Ekipa Crvene jabuke svojim je hitovima privukla mnoštvo stare i mlade publike pa se uz cjelovečernji spektakl pjevalo i plesalo uz hitove kao što su “Ima nešto od srca do srca”, “Nekako s proljeća”, “Bježi kišo s prozora”, “Zovu nas ulice”, “Dirlija” i mnoge druge.

Ispred pozornice euforično je skakalo i sa Žerom u glas pjevalo nekoliko tisuća ljudi, baš kako dolikuje proslavi 21. rođendana – rođendana koji označava punoljetnost u cijelom svijetu, a ovim moto susretima organizatori su potvrdili kako su dostojni realizacije festivala poput onih svjetskih. 

 

 

Komentari
Prethodni članakU Specijalnoj bolnici Sveti Rafael Strmac održan prvi “FRUP FESTIVAL”
Sljedeći članakUdruga “Prevencija”provodi još jedan vrijedan program: Udomitelji, javite se