Vrijeme je matura, završnih ispita koji označavaju kraj srednjoškolskog razdoblja. U posebnoj su situaciji učenici srednjih glazbenih škola koji svoj završni maturalni koncert izvode pred profesorima, roditeljima, prijateljima, poznanicima..

Među brojnim maturantima učenica je i Srednje glazbene škole „Požega” Karmen Szabo.

Karmen je dugogodišnja članica Hrvatskog pjevačkog društva „Tomislav”, solistica i članica juniorskog tamburaškog orkestra. Sudionica brojnih koncerata i gostovanja, a svojim izvrsnim nastupima i veličanstvenim glasom na svakom koncertu plijenila pozornost posjetitelja.

Karmen je u Srednjoj glazbenoj školi pohađala Odjel za glazbenu teoriju i pjevanje, a svoju budućnost, vjerujemo, potražit će na nekoj od glazbenih akademija.

Vjerujemo da će u tome i uspjeti i da je njeno mjesto u svijetu glazbe zasigurno čeka. A sve dobro u njenom budućem školovanju i karijeri zaželjeli su i njeni prijatelji, članovi Hrvatskog pjevačkog društva „Tomislav”.

Dirljiv status, povodom njenog završnog maturalnog koncerta, napisali su na svojoj fb stranici:

– Danas smo bili svjedoci jednog prekrasnog, maturalnog koncerta, naše Karmen Szabo i nismo skrivali ponos i sreću što smo ovom svečanom događaju i mi makar malo pridonijeli. Suza u oku nije zaiskrila samo njenoj mami, tati i teti, nego i nama “Tomislavcima” jer nas je ganula svojim prekrasnim glasom i svojim nastupom. Bila je “prekrasna”, a mi ponosni i sretni. Karmen, hvala ti za prelijepi doživljaj glazbe, a mami Suzani, tati Kruni i teta Mirjani hvala, što su ti bili sjajna podrška do ovog uspjeha. Veliko hvala obitelji Szabo!
HPD “TOMISLAV” je ponosan što te ima – napisali su.

 

Komentari
Prethodni članakGradska glazba nastavlja s promenadnim koncertima u Gradskom parku
Sljedeći članakSvakako pročitajte: Uvjeti na cestama i savjeti sudionicima u prometu uoči nadolazećeg vikenda