City Colosseum najveći trgovački centar u središnjem djelu Slavonije priprema shopping uz popuste i puno dobre zabave povodom početak školske godine. Očekuju Vas brojna zabavna događanja tijekom dva dana back to shool shoppinga. Početak škole započnimo uz back to shool shopping koji donosi velike popuste, sladoled, sokove i zabavne kazališne predstave. Rezervirajte datum za BACK TO SCHOOL SHOPPING 02.09. i 03.09. od 16:00h do 21:00h. Nikako ne propustite pravu zabavu za kraj ljeta i pripremite se za nezaboravnu jesen.

Subota; 02.09. prvi dan BACK TO SCHOOL SHOPPINGA od 16:00h do 21:00h

18:00 „CRVENKAPICA I VUČKO“ kazališna dječja predstava protkana humorom.

Besplatni SLADOLED i SOKOVI za male posjetitelje.

16:00 – 21:00h Veliki POPUSTI za početak školske godine

Nedjelja; 03.09. drugi dan BACK TO SCHOOL SHOPPINGA od 16:00h do 21:00h

18:00 „RIBAR PALUNKO I NJEGOVA ŽENA“ kazališna edukativna dječja predstava.

Besplatni SLADOLED i SOKOVI za male posjetitelje.

16:00 – 21:00h Veliki POPUSTI za početak školske godine

*Ukoliko ste shoppingirali neovisno o iznosu ostvarujete pravo na jedan sladoled po izboru. Jedan račun, jedna osoba, jedan sladoled po izboru na dan kada je račun realiziran. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Računi vrijede iz svih maloprodajnih i ugostiteljskih jedinica City Colosseuma.

Povratak u školske klupe nije bio nikada zabavniji, zato dođite u City Colosseuma i na najlakši način se pripremite za početak škole. Potražite sve od odjeće, obuće, školskog pribora, školskih torbi i ostalih stvari koje će Vašeg školarca učiniti sretnim prvog dana škole. Prvi školski dan bit će još bolji ako se pridružite ovoga vikenda zabavnim programima u City Colosseumu.

Vidimo se na zajedničkom back to school shoppingu 02.09. i 03.09. od 16:00h – 21:00h uz vesela osvježenja, sladoled, zabavne interaktivne predstave i velike ljetne popuste za početak škole u prodavaonicama City Colosseuma. Detalje o posebnim pogodnostima i eventima potražite putem web stranice City Colosseuma i putem društvenih mreža.

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: https://www.facebook.com/CityColosseum/

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE