Četiri žene koje publika jednostavno obožava, The Frajle, najpoznatije po sloganu “Četiri dame, jedan show”, napokon stižu i u Novu Gradišku! Svi koji su bili na njihovim koncertima znaju koja se čarolija tamo događa, jer članice ove sjajne grupe Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča na svoje nastupe donose nezaboravno glazbeno iskustvo, zabavu i smijeh koji se teško mogu opisati riječima. Interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi te puno pozitivne energije i radosti koje unose u sve što rade njihove su posebnosti koje ih izdvajaju od ostalih na glazbenoj sceni čime magnetski privlače publiku različitih glazbenih usmjerenja i dobi.

Frajle su karijeru započele obradama, no kako su vrlo brzo počele stvarati autorsku glazbu, obrade su neko vrijeme ostale po strani. I zato je upravo deseta obljetnica došla kao savršeni poticaj za ostvarivanje davne želje, album obrada koji okuplja neka od najvećih glazbenih imena regije.

Koncert grupe Frajle održat će se u utorak, 22. 10. s početkom u 20,00 sati u Domu kulture.

Za ovu glazbenu poslasticu ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danima od 7,00 do 15,00. Cijena ulaznice je 100 kuna.

 

Komentari