Brodsko-posavska županija danas, 15. travnja, obilježava 28. obljetnicu postojanja koju ni ove godine, nažalost, zbog epidemioloških prilika nećemo proslaviti u svečarskom duhu. Ovogodišnji Dan Brodsko-posavske županije obilježit ćemo simbolično i sukladno situaciji kada se svi mi, a posebno zdravstveni djelatnici borimo s pandemijom bolesti COVID-a 19.

Usprkos pandemiji koja je negativno utjecala na gospodarstvo i društvo općenito, puno toga je učinjeno i nastavlja se činiti u području školstva, zdravstva, gospodarstva, poljoprivrede i infrastrukture kako bi ekonomski revitalizirali i osnažili Brodsko-posavsku županiju.

Od presudnog značaja u proteklom četverogodišnjem razdoblju bila je sinergija predstavničke i izvršne vlasti u donošenju odluka za oporavak i razvoj Brodsko-posavske županije, jer samo zajedničkim djelovanjem lokalne samouprave, Županije i Vlade RH dugoročno možemo umanjiti posljedice i početi ostvarivati pozitivne pomake.

Svim vijećnicima Županijske skupštine, svim naših stanovnicima čestitamo Dan Brodsko-posavske županije, a svim dobitnicima Županijskih nagrada i priznanja od srca čestitamo na njihovom doprinosu i radu u promicanju ovog dijela Lijepe naše.

PREDSJEDNIK ŽUPANIJSKE SKUPŠTINE BRODSKO-POSAVSKE ŽUPANIJE        ŽUPAN

Pero Ćosić, dipl.ing.                                                      dr.sc. Danijel Marušić, dr.med.vet.

Komentari
Prethodni članakU novogradiški Industrijski park stiže tvrtka Hado Technik iz Techno Win grupe
Sljedeći članakJOSIPA LISAC u Slavonskom Brodu: Kupci koji su sačuvali ulaznice za originalni termin moraju ih zamijeniti za nove