Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, kriminalističkim istraživanjem su utvrdili, da su 20-godišnjak i 27-godišnjak, dana 22. kolovoza, oko 4 sati, na području Općine Cernik, verbalno i fizički napali 21-godišnjaka, koji je pobjegao u cilju izbjegavanja daljnjeg sukoba.

Potom su 20-godišnjak i 27-godišnjak verbalno i fizički napali 23-godišnjaka, kojemu je 27-godišnjak uzeo mobitel i bacio o zid kuće, oštetivši ga.

Nadalje je utvrđeno, da je 24-godišnjak, dana 21./22. kolovoza, u vremenu od 22 do 4 sata, organizirao zabavnu večer, na području iste općine, a na kojoj je nazočio veći broj osoba, ne prijavivši pravovremeno mjerodavnoj policijskoj postaji.

Policijski službenici protiv 20-godišnjaka i 27-godišnjaka podnose optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a protiv 24-godišnjaka optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o javnom okupljanju. Također su oštećenog 23-godišnjaka upoznali s načinom pokretanja kaznenog progona protiv 27-godišnjaka u vezi počinjenog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Komentari
Prethodni članakDanas u Gradskom parku nastavak avanturističko obiteljskog filma Hrabri mališan
Sljedeći članakU Brodsko posavskoj županiji 20 novozaraženih osoba; jedna osoba na respiratoru