“Centrum Park” u Gradiški službeno otvara svoja vrata u petak, 12.studenog u 10,00 sati, a 30 velikih svjetskih brendova poziva vas u novu šoping-destinaciju na tri dana otvaranja, velikih popusta, dobrog provoda, poklona i iznenađenja.

Branko Vidaković, komercijalni direktor kompanije “Centrum Trade”, i Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške, svečano će presjeći vrpcu i službeno pustiti u rad kompleks koji svojom ponudom prati svjetske standarde i trendove najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova.

“Ovo je jedini, a ujedno i najveći retail park na ovom području, a svojom blizinom zanimljiv je ne samo za kupce koji žive u BiH, već i one u Hrvatskoj i Srbiji. Cilj je bio stvoriti mjesto za cijelu obitelj, te smo se vodili idejom prostora koji bi zadovoljio potrebe svih vrsta kupovine”, istaknuo je Vidaković.

Investicija vrijedna 30 milijuna KM otvorila je vrata i za preko 400 novih radnih mjesta, a lokacija i dobra povezanost sa zemljama EU osiguravaju mjesto za ugodan i sveobuhvatan doživljaj. “Centrum Park” proteže se na 18.000 kvadratnih metara i nudi 280 parking mjesta.

Petak, subota i nedjelja, od 12. do 14. studenog, rezervirani su za otvaranje retail parka, a posjetitelje očekuju brojna iznenađenja i kvalitetna glazba.

Novi retail “Centrum Park” idealno je mjesto za obitelj, dnevnu, tjednu, ali i vikend kupovinu, u sklopu kojeg se može pronaći sve – odjeća, obuća, dječja i sportska oprema, knjižara, sve za kuću, vrt i radionicu, lov i ribolov, pet centar, te zabavni sadržaji za djecu, restorani, pivnica i još mnogo toga.

 

Komentari
Prethodni članakUdruga Pozitiva: Okrugli stol “Zajednica koja brine o svojim sugrađanima oboljelima od malignih bolesti”
Sljedeći članakOdržana prva Međunarodna konferencija o investicijama u Industrijskom parku: Trenutno imaju preko 40 tvrtki i 750 zaposlenih