POSVAĐALI SE I POTUKLI U NOVOJ GRADIŠKI

U unutrašnjosti ugostiteljskog objekta u Novoj Gradiški, dana 25. prosinca, u 1.45 minuta, zbog narušenih međuljudskih odnosa došlo je do svađe između 27-godišnjak i 22-godišnjaka s jedne strane i 30-godišnjaka i 23-godišnjaka s druge strane, koji su međusobno vikali i galamili, psujući se i vrijeđajući. Potom su se izvan ugostiteljskog objekta na parkirališnom prostoru fizički sukobili, udarajući se međusobno rukama i nogama po glavi i tijelu. Također je 27-godišnjak bacio praznu bocu, kojom je oštetio vjetrobransko staklo parkiranog osobnog automobila. U bolnici u Novoj Gradiški 30-godišnjaku i 27-godišnjaku je pružena liječnička pomoć, kojom prilikom je konstatirano da su lakše ozlijeđeni.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici protiv svih počinitelja prekršaja podnose optužne prijedloge zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te protiv 27-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

UPRAVLJAO AUTOMOBILOM S 2,11 PROMILA I SLETIO S CESTE

U Novoj Gradiški, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, u 21.50 minuta, dogodila se prometna nesreća koju je prouzrokovao alkoholizirani vozač. Policijski službenici su utvrdili da je 38-godišnjak upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (s 2,11 promila alkohola u organizmu), a koji je ulaskom u zavoj sletio s kolnika i prešao na travnatu površinu, udarivši automobilom u betonski nosač drvenog stupa električne mreže, koji je od jačine udara pukao i pao na kolnik. Stup su potom uklonili djelatnici Elektre iz Nove Gradiške.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici su alkoholiziranog vozača zadržali u policiji na otriježnjenju, te protiv istoga podnose prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentari
Prethodni članakStigao nam snijeg: Policija upozorava, prilagodite brzinu kretanja vozila!
Sljedeći članakOd jučer dopuštena uporaba pirotehnike, no ne i petardi i redenika