Ugovori o dodjeli bespovratnih potpora Brodsko-posavske županije mikro i malim poduzetnicima dodijeljeni su u nazočnosti župana Brodsko-posavske županije Danijela Marušića.

Predmet ovog Ugovora je dodjela bespovratne potpore kao potpore male vrijednost u iznosu od 10.000,00 kuna. Korisniku potpore od strani Županije na temelju provedenog Javnog poziva za dodjelu potpora temeljen Programa o dodjeli bespovratne potpore za očuvanje i unaprjeđenje poslovne aktivnosti za mikro i male subjekte Brodsko-posavske županije čiji je rad privremen ili djelomično obustavljen zbog trajanja epidemije bolesti COVID-19 u 2021. godini od 13. travnja 2021. godine.

Bespovratna potpora iz ovog Ugovora dodjeljuje se Korisniku potpore obliku bespovratnih sredstava po Programu o dodjeli bespovratne potpore za očuvanje i unaprijeđenje poslovne aktivnosti za mikro i male subjekte Brodske posavske županije čiji je rad privremeno ili djelomično obustavljen zbog trajanj epidemije bolesti COVID-19 u 2021. godini za pokriće troškova usluga knjigovodstvenog servisa, troškova telekomunikacija, troškova servisa opreme troškova HRT-a, troškova kupnje opreme, naknade za javno korištenje glazbe te z komunalne troškove.

 

Komentari
Prethodni članakGradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška: Počela akcija „Solidarnost na djelu”, i vi možete pomoći
Sljedeći članakDelegacija grada Herzogenauracha posjetila Novu Gradišku: uručili vrijedna vozila