Iz sata u sat sa svih strana stižu nam vijesti koje u nama izazivaju tugu i strah, no ipak između njih se uspiju probiti i lijepe vijesti. Proteklih dana imali smo prilike čitati i slušati o malim ljudima koji su pokazali koliko su zapravo veliki te njhovim velikodušnim gestama usmjerenim prema onim potrebitima, odnosno stradalima u potresu.

Opet se pokazalo kako male stvari, sitnice, zapravo znače najviše. A upravo je jedan skroman znak pažnje oduševio stanovnike jedne zgrade u zagrebačkom kvartu Srednjaci. Naime, u grupi “Zakaj volim Zagreb”, jedan njezin član objavio je fotografiju bijelog A4 papira na kojem piše “Kako si?”
Uz fotografiju je napisao da se ovaj mali znak pažnje nalazi na zidu pokraj lifta u njegovoj zgradi, a namijenjen je svim stanarima u ovim ludim vremenima. Kao što možemo vidjeti, ova inicijativa je dobro prihvaćena te je vrlo brzo krenulo dopisivanje. “Dobro, a ti?”, “Ja sam isto super”, “Ma dobro je! Sve prođe i ovo proći će”, “Sretna nova godina”, neki su od odgovora koje su stanari pisali. 

Izvor: Facebook/ Zakaj volim Zagreb

Komentari
Prethodni članakMinistarstvo pomaže: Ostvaren kontakt s 1223 poljoprivredna gospodarstva i zaprimljeno 130 tona stočne hrane
Sljedeći članakPoslastica za mališane: U Kino Nova Gradiška stiže “Medo sa sjevera – ključevi kraljevstva”