U Brđanima, na nogometnom igralištu Nogometnog kluba “Mladost”, , postavljeni su LED reflektori za osvjetljivanje igrališta.

U projektu sudjeluje Općina Rešetari i korisnik igrališta, NK “Mladost” Brđani. Nabavljeni su noseći LED reflektori SMD tehnologije, stupovi, uzemljeni kablovi za dovod struje i gromobranske trake. Značajan doprinos u radu dao je komunalni pogon Općine Rešetari u pripremi i provođenju svih različitih aktivnosti.

– Nogometno igralište osvijetlit će 12 LED reflektora SMD tehnologije po 100 W koji uvelike štede energiju, a daju jaku svjetlost, postavljeni na 4 stupa visine 12 metara. Postavljeni reflektori veliki je iskorak, ne samo u pogledu infrastrukturnog opremanja sportskih terena jer će se ovih dana započeti postavljanje reflektora i na nogometnom igralištu u Gunjavcima, već prije svega za bolje i lakše funkcioniranje klubova koji bi trebali doprinijeti boljim uvjetima rada i treniranju svih uzrasnih kategorija.

Velike pohvale i nogometnim klubovima koji su unatoč teškim uvjetima rada uspjeli napraviti velike stvari i rezultate za općinu i svoja naselja, kako u promidžbi i vođenju mladih prema sportu, tako se nadam da će ovogodišnje ulaganje u sportske terene dati još veći poticaj daljnjem radu i još boljim rezultatima – kaže načelnik Općine Rešetari Zlatko Aga.

Izvor: Općina Rešetari

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakAdvent u općini Nova Kapela
Sljedeći članakTeška prometna nesreća na autocesti kod Nove Gradiške: Ozlijeđenima pomoć pružena u novogradiškoj bolnici