Rukometašice „Slavonke“ u 3. kolu Lige mladih gostovale su kod ekipe ZRK Derventa, gdje su nastupile u dvije kategorije godišta 2006., i 2008., te su ostvarile sljedeće rezultate:

ZRK Derventa I – RK Slavonka 20:12, ZRK Derventa II – RK Slavonka 9:25, u 2006., god., te ZRK Derventa – RK Slavonka 9:22.

– Zahvaljujemo domaćoj ekipi koja nas uvijek nesebično ugosti, a našim mlađim ekipama čestitamo i vjerujemo u njih. Nadamo se i da ćemo u daljnjem radu napredovati i uveseljavati nasu publiku i uz potporu roditelja, koji nas nesebično prate i sportski bodre u svim utakmicama – ističu naše mlade rukometašice.

U sklopu 3 HRL-Istok, u 8., kolu naše seniorke su gostovale kod ekipe RK Orahovica, gdje su retultatom 15:34, ostvarile 6-u pobjedu u jesenskom dijelu prvenstva, i time su i dalje u vrhu tablice i borbi za vodeću poziciju. I u konkurenciji najbolji strijelac lige, kao i prošle godine, to je naša igračica. Ove polusezone to je naša Sanja Didović, čestitke i ne samo njoj, vec i svim djevojkama, koje čine RK Slavonka Nova Gradiška – dodaju.

Komentari