– U nedjelju smo sudjelovali na 5. KIK karate kupu u Ivanić Gradu koji se održava u spomen Rudolfa Perešina, pilota koji je poginuo u VRO Bljesak.

Stoga nam je iznimna čast i zadovoljstvo nastupati na tom turniru, a još draže nam je postizate odlične rezultate kako je to bilo ovaj puta. Na početku treba istaknuti SEBASTIANA VUKOVIĆA, četverostrukog zlatnog. 2 zlata osvojio je u pojedninačnim kategorijama ml. učenici i učenici početnici, a još 2 u ekipnoj kategoriji – ističu članovi Karate kluba Nova Gradiška.

U najmlađim kategorijama cicibana medalje su osvojili ELORA JURASOVIĆ kod djevojčica 3. mjesto i FILIP KVAKIĆ kod dječaka, također 3. mjesto.

U kategoriji ml. učenika open ROKO SAMAC i FRANO LOVRIĆ zauzimaju 3. mjesta, dok je u starijoj kategoriji učenika FRANO bio 1.,a ROKO 3.

LANA KRILJ je u kategoriji učenica bila 3.,a LANA POTURICA postiže isti uspjeh u kategoriji ml. kadetkinja.

Na kraju na borilište izlazi naš kata team i osvaja dva zlata i u kategoriji ml. učenika i u kategoriji učenika, gdje posebno valja istaknuti sigurne pobjede nad starijim kolegama ekipa Samobora i domaćina KK KIK, koji su svi radili majstorske kate. 

Na turniru je nastupilo 508 natjecatelja iz 49 klubova koji su došli iz 6 država (Austrije, BiH,Makedonije, Slovenije, Slovačke i Hrvatske).

 

Komentari