Kraj godine prilika je da se napravi rezime godine i političkog djelovanja. Upravo to učinili su članovi Županijske organizacije SDP-a predvođeni predsjednicom Marinom Opačak -Bilić na božićnom domjenku- Novo vodstvo županijske organizacije su mladi ljudi. To je SDP, današnjice i budućnosti.

Prije nekoliko mjeseci u Novoj Gradiški imali smo izbore za mjesne odbroe u kojima je SDP dobio čak njih 44. To je dovoljan pokazatelj da radimo i želimo Slavonski Brod konatminiratiti takvim idejama i dobrom vibrom. Predsjednica je to i sama uvidjela, osjetila. U stalnom smo kontaktu i na neki način ju učimo kroz Novu Gradišku kako jednu pozitivnu klimu prenijeti na Slavonski Brod i Brodsko- posavsku županiju.- kazao je danas Vinko Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške. 

Čast mi je pozdraviti okupljene članove i vas predstavnike medija koji nas pratite cijelo vrijeme, i zahvaliti na iznimno korektnoj suradnji u prošloj godini i nadam se da će tako ostati i u sljedećoj. Sljedeća godina bit će politički zanimljiva za sve pa i za SDP. Pred nama su izbori za EU parlament i na tome već uvelike radimo u SDP-u. Također, ono što nam je bitno da rezultate Nove Gradiške i politiku koju oni vode prenesemo na Slavonski Brod i ostale općine, jer tada je rezultat za SDP siguran.  No o politici više nakon blagdana. Sada bih samo iskoristila priliku i poželjela svima sretan Božić i Novu godinu. – kazala je Marina Opčak Bilić, predsjednica Županijske organizacije SDP-a Brodsko- posavske županije.

Komentari
Prethodni članak50 radnika tvrtke „Vedrana” dobilo otkaze: Zahvaljujući gradonačelniku Vinku Grgiću i načelnicima Općina Cernik, Staro Petrovo Selo, Gornji Bogićevci, Dragalić i Rešetari, ipak će, moći dočekati Božić
Sljedeći članakZamjenica gradonačelnika Ivane Trupina predstavila projekt “Ja sam mali poduzetnik”