Ako ćemo pošteno, čovjek ima i više nego potrebne reference. Grubišiću ostaje samo kandidirati se, a biračima potvrditi te vrijednosti. Pritom, dakako, ne mislimo na funkciju Pape.

Bilo je točno 12 sati kad smo se uključili u praćenje rada 25. sjednica Županijske skupštine na kojoj se upravo raspravljalo o „Prijedlogu odluke o pozivanju Vlade RH na provođenje sanacije Opće bolnice “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu”.

Pored te samokastracije, koja je u tijeku, ništa bitno nije se dogodilo, kako u aktualnom satu tako i u prve tri teme rasprave. Ništa bitno za SBplus, dakako, jer bilješke vrijedno nije.

Budući da će Skupština, rutinski, donijeti sve manje ili više nevažne zaključke, isključili smo se iz izravnog praćenja Skupštine, na našim posjetiteljima prenosimo jednu pikanteriju dobivenu u kuloarima.

Naime, prenose ‘pouzdani izvori’, pored funkcije umirovljenika u mirovanju, županijskog vijećnika, saborskog i europskog – što zastupnika što promatrača, ovdašnji lider stranke koja se „ne drži zakona kao pijan plota” (kako bi kazao drug Tito) – jer ne priznaje pravomoćne odluke hrvatskog pravosuđa – Boro Grubišić, od svojih HDSSB-ovaca traži neka ga kandidiraju za brodsko-posavskog župana.

Predsjednik Županjske skupštine, Zvonimir Markotić, međutim, javno je predložio Grubišiću neka se ne kandidira za župana niti za brodskog gradonačelnika, nego neka bude sanacijski ravnatelj brodske bolnice – “jer on sve najbolje zna”. Na to je netko zločest, iz klupe, dobacio – bolje neka se kandidira za Papu, oni svakako imaju problema s nominacijama.

Ako ćemo pošteno, čovjek ima i više od dobrodošlih referenci. Grubišiću ostaje samo kandidirati se, a biračima potvrditi te vrijednosti. Pritom, dakako, ne mislimo na funkciju Pape.

Autor: Jerko Zovak (sbplus)/photo: Ivica Galović (Pixsell)

Komentari
Prethodni članakČlanovi Udruge “Hrabro dijete” kod predsjednika RH Ive Josipovića (audio/photo)
Sljedeći članakMarušić položio prvi ozbiljan unutarstranački ispit