Nakon nekoliko uspješnih suradnji na singlovima Udala se nikad nije, Sad ti kažem zbogom itd. Berny & Taz Soldo vraćaju na glazbenu pozornicu novim singlom “AJ’ ĆA” s kojim će se predstaviti na ovogodišnjem izdanju CMC FESTIVALA VODICE! Ovoga puta na pjesmi im se pridružio i DJ SUVY! 

– CMC FESTIVAL bio je odlična prilika da ponovno udružimo snage na novoj pjesmi. Zanimljivo je to da je pjesma nastala prilikom povratka s prošlogodišnjeg izdanja festivala negdje na putu prema Zagrebu. Demo koji sam tih dana preslušavao u autu – na prvu se svidio Tazu koji je odmah predložio da to bude pjesma s kojom ćemo se predstaviti ove godine. Stvar je totalno ljetna, vjerujem kako će se već na prvo slušanje svidjeti publici. Za video smo odabrali odličnu V.R.H. Productions ekipu koja se pokazala kao odličan odabir! Nismo si bili dovoljni sami, pa smo u pomoć pozvali još jednog Berny-a i još jednog Taz-a! U spotu možete vidjeti sve! – poručio je Berny 

Video spot za pjesmu “Aj’ ća!” sniman je na mnogim lokacijama u Makarskoj i Tučepima, a za isti je bila zadužena ekipa V.R.H. Produkcije iz Tučepa (Joshua Macks & Žanamari Perčić).

Osim što ćemo vas mi iz dana u dan častiti pjesmom koja će nedvojbeno biti ovogodišnji ljetni hit, dašak ljeta osjetite i putem vaših malih ekrana klikom na spot!