Od danas je u prodaji dugoočekivani album prvijenac Mateja Plavčeka. CD izdanje diskografske kuće „Friš Records“, „Moj svijet“ kantautora koji je sam gradio svoj glazbeni put, možete pronaći na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa. Riječ je o vrhuncu dosadašnje karijere kantautora kojeg jednako cijeni struka i slušateljstvo, što dokazuju nagrade na mnogim festivalima zabavne glazbe, ali i top ljestvice hrvatskih radija.

Matejev prvi studijski album donosi nam njegove dosadašnje singlove „Moj svijet“, „Poljubi me“, „Raznesi srce pjesmom“ i „Živim da te volim“, ali i tri nove pjesme. Matej je kantautor na sveukupno pet pjesama na albumu, dok aranžmane za njih rade Kristijan Brodar, Jure Skeledžija, Igor Jug, Zoran Špoljarić i Božidar Putrić. Jednu tamburašku baladu potpisuje Domagoj Dalić, a jednu glazbeni dvojac Giovanni Jakovac i Dalibor Herceg.

Za likovno oblikovanje ovog luksuznog izdanja pobrinula se agencija M-Print, a uz fotografije Ane Lapaš stvoren je vizualno atraktivan materijal koji zrači vedrinom i jednostavnošću.

Student Učiteljskog fakulteta u Rijeci svoju glazbenu priču počeo je pisati prije 7 godina i tom razdoblju se nametnuo kao jedan od najboljih muških vokala u Hrvatskoj dobivajući nagrade za najbolje interpretacije. Neodoljivo šarmantan Matej prikupio je simpatije velikog broja ljudi zahvaljujući nevjerojatnoj količini talenta, nježnoj i opijajućoj boji glasa te predanom radu i ljubavi prema glazbi.

Album prvijenac „Moj svijet“ možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 83.13 kn ili na Facebook stranici „Friš Records“ po cijeni od 50 kn.

no images were found

Komentari