Jedna od ključnih aktivnosti Hrvatskog doma Beč je gospodarsko povezivanje Hrvatske i Austrije kroz mnogobrojne programe i projekte kojim bi se na izravan način povezale hrvatske tvrtke i uspješno djelovale i na zahtjevnom austrijskom tržištu.

U tom su smislu već ostvareni mnogobrojni kontakti koji će u budućnosti polučiti odlične rezultate, a ovih je dana zaključen posao Hrvatskog doma Beč i Industrijskog parka Nova Gradiška za izradu adventskih kućica za potrebe manifestacije Hrvatski advent u Beču:

– Dakako, mogli smo za naše potrebe nabaviti kućice i ovdje u Austriji, ali glavna je intencija Hrvatskog doma Beč maksimalno uključiti i povezani hrvatske tvrtke i gospodarstvenike s onima u Austriji. Ovo je doista primjer kako odličan i u potpunosti hrvatski proizvod, od njegove sirovine, ideje, dizajna te potpune realizacije može biti odličan završan proizvod i izuzetno kvalitetan i konkurentan u Austriji, jer su nas već mnogi ovdje i kontaktirali odakle smo nabavili ove prekrasne primjerke adventskih kućica. Mi ćemo svakako animirati austrijske kupce i pomoći ih povezati da i oni u budućnosti naručuju iz Hrvatske – naglašava Andrej Lucić, predsjednik Hrvatskog doma Beč.

 

Komentari
Prethodni članakMolitva i sjećanje: Članovi Udruge veterana treće gardijske brigade „Kune” prisjetili se svojih prijatelja
Sljedeći članakU Brodsko posavskoj županiji 49 novih pozitivnih osoba