Uz božićne pjesme i prigodan program, mještani općine Okučani i ovog će adventa imati bogat program. Posjetitelji će uz besplatnu pšenicu i kalendare razgledati što se nudi na štandovima koje će biti postavljeni u samom centru Okučana, a sve će svojim proizvodima oplemeniti domaći OPG-ovci. Uz kuhano vino prigodno će biti obilježeno paljenje adventskih svijeća, uz čašicu razgovora, božićne pjesme ali i duhovnu temu. Osim toga pripremljene su i brojne predstave, kako za djecu tako i za odrasle:

NEDJELJA 27.11.2022.god u 16:00 h

DRUŠTVENI DOM OKUČANI

ULAZ SLOBODAN

O predstavi: Kralj lavova je priča o malom Simbi koji uz pomoć svog oca, kralja Mufase, spoznaje i nalazi svoje mjesto u velikome krugu života.

Mentori: izv.prof.dr.art. Hrvoje Seršić, ass. Matea Bublić i doc.art. Veronika Hardy Činčurak

Igraju: Gabriela Redžić, Mathilde Vukosavljević,Ana Lanšćak, Ana Dora Bajto, Domagoj Pintarić, Dorian Vicić i Fran Hercog. Izrada lutaka i scenografije: izv.prof.dr.art Ria Trdin, ass. Martina Livović, Aleksandra Vukićević, Ana Lanšćak, Ana Dora Bajto, Gabriela Redžić, Mathilde Vukosavljević, Domagoj Pintarić, Dorian Vicić i Fran Hercog.

Izvođenje glazbenih brojeva: Ana Lanšćak, Ana Dora Bajto, Gabriela Redžić, Mathilde Vukosavljević, Domagoj Pintarić, Dorian Vicić, Fran Hercog, izv.prof.dr.art. Hrvoje Seršić i doc.art. Veronika Hardy Činčurak.

Trajanje: 55minuta

Dob: 5+

Organizator : NKČ Okučani

Pokrovitelj : Općina Okučani

Komentari
Prethodni članakSigurnost u prometu – predavanje i radionica HAK-a za učenike završnih razreda
Sljedeći članakU kojoj valuti ćete platiti račune za režije za prosinac, izdane u siječnju?