Danas prijepodne započela je manifestacija “Advent u našem gradu” otvorenjem klizališta i cjelodnevnim besplatnim klizanjem za sve posjetitelje. 

Glavni krivac za ovu manifestaciju kao i u godinama iza nas i dalje je Turistička zajednica Grada Nova Gradiška, na čelu s direktoricom Dinkom Matijević, a punu potporu ovom blještavom adventskom “zločinu” pruža Grad Nova Gradiška na čelu s gradonačelnikom Vinkom Grgićem. 

-“Na moju veliku sreću, radost, zadovoljstvo smo krenuli s događanjima u ovo naše vrijeme Adventa, u vrijeme mira, zajedništva, ljubavi. Počevši s aktivnostima za naše najmlađe jer oni u ovo vrijeme trebaju biti u središtu pažnje otvorili smo ovo klizalište. Ove slike oko mene sve govore.” – oduševljena odazivom na otvorenje izjavila je direktorica TZNG

Mnoštvo djece svih uzrasta došlo je na klizalište. Dok su se oni spretniji i iskusniji hvalili svojim klizačkim umijećima, oni najmlađi svoje prve pokrete na klizaljkama činili su pomoću “medvjedića”. Smijeha i radosnih dječjih povika bilo je na pretek, što je bio dokaz svim prisutnim gradskim čelnicima, ali i djelatnicima te direktoru tvrtke Eko Kong (koji su zaslužni za ovu ledenu čaroliju) kako su još jednu godinu u nizu napravila “pravu stvar”. 

Klizalište će, stoga, i ove godine biti na raspolaganju svim klizačima i onima koji to žele postati sve do prvog mjeseca. Radno vrijeme mu je svakim radnim danom od 14- 22 sata, a vikendom i blagdanom radit će od 11- 23 sata. 

Uz klizanje, ali i Advent, dolazi kuhano vino. stoga će se i ove godine, oni stariji od 18 godina na novogradiškom klizalištu moći e počastiti izvrsnim, slasnim kuhanim vinom domaće proizvodnje.

 

no images were found

 

 

Komentari
Prethodni članakŽupanijska Turistička zajednica priprema bogat program uz prvi tjedan Došašća
Sljedeći članakDrugi Sajam vjenčanja Nova Gradiška- sve što mladenci mogu poželjeti/ Foto