Članovi Kulturno umjetničkog društva „Vrbje“ u srijedu, 28. prosinca u 19,00 sati organiziraju svoj tradicionalni, Božićni koncert. U Društvenom domu u svome mjestu ove srijede ugostit će svoje prijatelje, članove Hrvatske kulturno umjetničke udruge „Trenk“ i Kulturno umjetničkog društva „Rešetari“, a posjetiteljima će se predstaviti i pjevačka skupina iz Starog Slatinika. Svoj rad prezentirat će i domaćini, članovi KUD-a „Vrbje“, a za smijeh i dobru zabavu pobrinut će se „Trenkovci“ s  igrokazom.

– Društvo je obnovljeno 2010 godine, a nastalo je na temeljima izvorne družine osnovane 50-tih godina prosloga stoljeca. Broji vise od 50 članova u tamburaškoj, pjevačkoj, dječjoj i folklornoj sekciji. Nastupima diljem Hrvatske bavi se očuvanjem izvorne baštine,običaja i tradicije sela Vrbje i novogradiškog kraja. Godina iza nas je bila uspješna, puna nastupa i gostovanja, a nadamo se da se vidimo i ove srijede na našem Božićnom koncertu – kaže Marijana Sekulić, predsjednica društva.

Bit će to još jedna dobra prigoda za zabavu i ugodno druženje, a nakon koncerta posjetitelje će zabavljati Tamburaški sastav „Legato“.

Kako ističu domaćini, svi ste dobrodošli!

Komentari
Prethodni članakPreminuo George Michael
Sljedeći članakDjed Božičnjak, djeci podijelio darove i u Novoj Gradiški