U znak sjećanja na Antuna Stankovića-Toneta i Daria Đapić- Đapa u organizaciji HVIDR-e Nova Gradiška održan je Memorijalni turnir . Oni su bili vrhunski sportaši za kuglanje, boćanje, pikado, rekreativci koji su svoje veliko znanje rado prenosili mlađim naraštajima. U više navrata bili su dobitnici brojnih priznanja a postizali su zapažene sportske rezultate na regionalnoj i državnoj razini. Svoj nesebičan trud i rad uvijek su prikazivali u promicanju tjelesne kulture radi unapređenja opće sposobnosti hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata diljem lijepe naše domovine Hrvatske te doprinose u promicanju ugleda i položaja HVIDR-e u gradu Nova Gradiška

U organizaciji HVIDR-e Nova Gradiška te pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška, ovaj turnir organiziramo u znak sjećanja na naše članove koji su uvijek sa nama te ovom organizacijom dokazujemo da ih nismo i nećemo zaboraviti . Ovaj memorijalni turnir odlukom predsjedništva HVIDR-e nova Gradiška je ušao kao trajni spomen na Toneta i Đapu.

Pehare za najbolje igrače i igračice uručili su članovi obitelji Antuna Stankovića i Daria Đapić . Na turniru fer pley igre postignuti su sljedeći rezultati:

KUGLANJE

1.mjesto Pavle Filipović 559 čunjeva

2.mjesto Željko Poljak 527 čunjeva

3. mjesto Ivona Đapić 520 čunjeva

VISEĆA KUGLANA

1.mjesto Željko Poljak 87 čunjeva

2.mjesto Luka Zec 86 čunjeva

3. mjesto Stjepan Dubinko 83 čunja

PIKADO

1.Mato Gavran 761

2.Marijan Špoljarić 623

3.Bane Tomašić 597

Komentari
Prethodni članakRemetinec, Remetinec selo pokraj Zagreba
Sljedeći članakPU Brodsko-posavska: Novi pokušaji krijumčarenja i dvije prometne nesreće u istom danu