WEBINAR „KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE“– Projekt „TEAM“

Znamo da je komunikacija veliki dio uspjeha u poslovanju. Znamo li uspješno prenijeti poruku? Biti jasni, jezgroviti, a opet zanimljivi? Koliko dobro možemo saslušati druge i biti uspješni sugovornici? Kako se nosimo s neslaganjem i emocijama koje se pojavljuju u neugodnim razgovorima? Ako želimo poraditi na raznim aspektima komuniciranja, dobra vijest je da se u komunikaciji mogu slijediti zakonitosti i primijeniti tehnike da bi ona bila uspješnija na zadovoljstvo svih uključenih.

Udruženje obrtnika Nova Gradiška u 2024. godini provodi projekt „TEAM“. Projekt obrtnicima omogućava podizanje konkurentnosti i stjecanje novih kompetencija sudjelovanjem u aktivnostima u svrhu jačanja osobnih i poslovnih vještina, usvajanje zdravih navika i timsko djelovanje. Webinar je jedna od projektnih aktivnosti.

Sadržaj webinara:

  • Što znači uspješna komunikacija?

  • Koje su uobičajene prepreke u komunikaciji?

  • Zašto se ne razumijemo?

  • Kako uspješno prenijeti zadatak i davati jasne upute?

  • Značajke komunikacijskih stilova

  • Asertivnost kao izbor u svakoj situaciji

  • Izgradnja rapora i kontakta s drugima – kako da se svidimo ljudima?

  • Aktivno slušanje kao tehnika

  • Kako dugoročno graditi uspješnu komunikaciju

Webinar će se održati online 16. listopada 2024. godine od 11.00 do 14.00 sati i uključuje teoriju, diskusiju, praktične vježbe te povratne informacije.

Ukoliko ste obrtnik i zainteresirani ste za sudjelovanje, molimo Vas da se prijavite na e-mail [email protected] do 14.10.2024. godine.

Sudjelovanje je besplatno za članove Udruženja, a broj mjesta je ograničen te će se prijave prihvaćati redoslijedom zaprimanja do popunjavanja mjesta.

Predavačica Ivana Štulić završila je magisterij u Cambridgeu (UK) gdje je stekla titulu MSc in Applied Positive Psychology. Certificirani je trener poslovnih edukacija, EMCC Global EIA Senior Practitioner (jedna od 8 akreditiranih coacheva te razine u RH), NLP Business & Manager Coach te certificirani Appreciative Inquiry praktičar. Također je završila četverogodišnju edukaciju iz tjelesno-orijentirane psihoterapije kao i dvogodišnju postdiplomsku edukaciju iz istog područja. Pred dvije godine stekla je Diplomu Corporate Wellbeing Coacha pri Kingstown Collegeu, Irska. 2023. je završila program Science of Happiness at Work pri University of California, Berkeley, SAD. Često drži prezentacije, predavanja i keynote govore na konferencijama online i uživo. Na World Business Executive Coaching Summitu 2022 ocijenjena je među najboljih 10 govornika. Na EMCC Global Conference 2023 u Pragu održala je radionicu „The power of appreciation and gratitude – Building relationships by applying positive psychology principles“ također pred internacionalnom publikom. Autorica je knjige Kako voljeti život koja je 2022. doživjela treće izdanje.

Projekt „TEAM“ sufinancira se u visini od 90% sredstvima Brodsko-posavske županije, koja su odobrena u okviru Javnog poziva za financiranje projekata/programa Obrtničke komore Brodsko-posavske županije i Udruženja obrtnika na području Brodsko-posavske županije u 2024. godini. Ukupna vrijednost projekta je 5.944,00 eura.

Sve aktivnosti projekta “TEAM” su potpuno besplatne za obrtnike- članove Udruženja obrtnika Nova Gradiška, a najave za aktivnosti će biti javno objavljene putem web stranice https://uong.hr/, društvene mreže- facebook i medija.

Komentari
Prethodni članakProKnjižiMe by Mirela Relković: Sanjala sam….PDV
Sljedeći članakU subotu se u Novoj Gradiški održava Satjin Piknik