Vrijedno priznanje stiglo je u našu Brodsko posavsku županiju:

– Gdje usput, doista, postaje cilj! Naše postojanje, rad, a ponajviše strast prema promociji i razvoju turizma Brodsko-posavske županije, rezultirali su ogromnim priznanjima i nagradama poput Sunflower award 2022, nagradu koju organizira Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“, koja nastoji doprinijeti promicanju ruralnog turizma i tradicijskih sadržaja te nagradu Inter stas 2021- međunarodne smotre turizma, turističkog filma i krajobraza.

Tu su i Dani hrvatskog turizma 2019, UHPA i časopis “Way to Croatia”, Tour film festival 2021., te MojaHR 2022.

A sad s ponosom najavljujemo još jednu nagradu – nagradu Festivala turističkog i etno filma koja nam je 26.9.2024. dodijeljena za naš promo film “Gdje usput postaje cilj”. Naš promo film je bio među 110 prijavljenih, a nakon prvotnog gledanja je ušao u top 40!

Daljnjom selekcijom je odlučeno da je promo film “Gdje usput postaje cilj” zaslužio izvrsno drugo mjesto u kategoriji “Najbolji promo film županije – turistički film.”

Zahvaljujemo se svim dionicima u turizmu koji su svojim radom sudjelovali u postignuću ovih nagrada, a pogotovo ovoj koja je došla kao izvrstan poklon kojim ćemo proslaviti Svjetski dan turizma – kaže Ružica Vidaković, direktorica Turističke zajednice Brodsko posavske županije.

 

Komentari
Prethodni članakČisteći medvjedići ne staju: U akciji prikupili 40 vreća smeća
Sljedeći članakSvečano obilježena 33. obljetnica Hrvatskog časničkog zbora