Gradska knjižnica Nova Gradiška i ove se godine pridružuje bogatim sadržajima Novogradiškog glazbenog ljeta u sklopu kojeg će se održati i brojne kulturno-edukativne aktivnosti. Naime, održava se Kulturno umjetnički kutak (KUK) u kojem će u Gradskom parku ponuditi niz zabavnih kulturno-umjetničkih sadržaja za sve životne dobi.

Idejni začetnik projekta je Dom kulture Nova Gradiška, a u realizaciji se pridružuju i Gradska knjižnica Nova Gradiška te Gradski muzej Nova Gradiška.

Umjetnici će svojim intervencijama i izričajem povezati umjetničko s turističkim i ponuditi svoje produkte široj publici. Uz cjelokupni bogati program festivala, omogućit ćemo zainteresiranim sugrađanima i posjetiteljima brojne kreativne radionice i zabavne sadržaje.

Kako najavljuju iz Gradske knjižnice, 16. kolovoza u 10:00H u Gradski park stiže Klaun Jozo koji će održati program “Kako klaun čita knjige”.

Osim toga, 17. kolovoza u 10:00H održat će se interaktivna pričaonica “Čudesne zgode letećeg diska u Gavranovom gnijezdu”.

Priča se vrti oko čudesnog Letećeg diska, a radnja proteže do krajnjih granica mašte, najavljuju organizatori. Voditelj je Ognjen Livada.

Ulaz na sve radionice i aktivnosti je besplatan.

 

Komentari
Prethodni članakVečeras u Gradskom parku “Miloš Radović Kvartet”
Sljedeći članakSutra u Gradskom parku ne propustite: Koncert ABBA RING TRIBUTE BAND-a