Legenda narodne glazbe Duško Kuliš održao je sinoć spektakularan koncert na ljetnoj pozornici u u dvorištu vatrogasnog doma u Rešetarima, priredivši nezaboravnu večer. Dugogodišnji miljenik publike i jedan od najcjenjenijih izvođača narodne glazbe, Kuliš je svojim hitovima i nastupom oduševio brojne posjetitelje.

Poznat po svojim emotivnim pjesmama i energičnim nastupima jučer je izveo svoje najpoznatije hitove poput “Bez tebe je gorko vino“, „Suzo moja Suzana“ i „Ti meni lažeš sve“ i još jednom pokazao kako njegova glazba spaja generacije prenoseći iskrene emocije kroz svaku izvedbu.

Mnogima je ovaj koncert bio prilika da uživo vide i čuju izvođača koji je svojim pjesmama obilježio mnoge važne trenutke u njihovim životima.

 

Prije Duška Kuliša, atmosferu su odličnom svirkom zagrijali Ljubavnici bend. Zabavni zvuk Ljubavnika pokazao se kao pun pogodak, a pjevali su se neki od najpopularnijih hitova „Vjeruj mi jedina“, „Srce otključano“, „Ona me voli“ i mnoge druge.

Zadovoljni odrađenim su i organizatori Noa Night Bar, Caffe bar Metropolis i Caffe bar Avangard. Sponzori događaja su bili su Heineken Hrvatska, Tergus špedicija i logistika i Pekara Capan.

Kuliš još jednom je dokazao zašto je jedan od omiljenih izvođača narodne glazbe, a ova večer ostat će, vjerujemo, u sjećanju svima kao večer ispunjena pjesmom, emocijama i odličnom atmosferom.

Komentari
Prethodni članakŽitelji novogradiškog kraja obilježavaju Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja
Sljedeći članakNK Sloga Nova Gradiška pobjednik Memorijalnog turnira u Novoj Kapeli