U Gradskom parku večeras od 21 sat održat će se koncert u sjećanje na Olivera Dragojevića “Vjeruj u ljubav”. Nastupaju: Matea Lovrić, Matej Mudrovičić Mudri, Matej Predojević Petrić, Matija Višić, Lucija Šola, Noa Rupčić, Valerija Jaceh, Ema Ciberlin Ivanić.

Ulaz je besplatan.

Na današnji dan, 29. srpnja 2018. godina preminuo je Oliver Dragojević, istaknuti hrvatski pjevač i instrumentalist. Ostavio je dubok trag na glazbenoj sceni svojom nevjerojatnom karizmom i talentom. Njegova glazba obilježila je generacije, a njegov doprinos hrvatskoj zabavnoj glazbi i dalmatinskoj šansoni neizmjerno je važan.

Sa svojim nevjerojatnim radom, Oliver je obogatio glazbenu scenu ne samo u Hrvatskoj, već i diljem svijeta. Iza sebe ima brojne uspješnice, velik broj snimljenih albuma, razne nagrade i nastupe u Australiji, Engleskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Iza sebe je ostavio niz nezaboravnih hitova poput “Molitva za Magdalenu”, “Oprosti mi pape”, “Vjeruj u ljubav”, “Skalinada” i “Malinkonija”. Ovi klasici ne samo da su obilježili njegovu karijeru, već su postali i neizostavni dio hrvatske glazbene baštine.

Oliverova glazba i dalje ostaje nezaboravna, dodirujući srca diljem svijeta i ostavljajući trajni utjecaj na buduće generacije.

Komentari
Prethodni članakPodravka i Fortenova grupa potpisale kupoprodajni ugovor o preuzimanju Belja, PIK-a Vinkovci i Vupika
Sljedeći članakVolim ljeto i kulturu: Večer smijeha uz Igora Drlju i Tihomira Paravinu