U sklopu manifestacije “Volim ljeto i kulturu”, publika je sinoć imala priliku uživati u večeri ispunjenoj smijehom i dobrim raspoloženjem zahvaljujući nastupu poznatih komičara Studija Smijeha, Igora Drlje i Tihomira Paravine. Već s prvim minutama svog nastupa, Drljo i Paravina uspjeli su stvoriti opuštenu atmosferu kroz duhovite opaske i šale na račun svakodnevnog života.

U svijet stand up-a, kaže Igor Drljo uvele su ga radionice stand up-a u Mostaru. “Bio mi je to zanimljiv hobi, nisam mislio da ću se time baviti. Ali malim koracima, stigao sam do tu.” – kaže. “Kao i u sportu, što više vježbaš, bit ćeš bolji. Više nastupa, više se razvijaš i otkrivaš humor koji tebi paše, pa je lakše i stvarati.” – dodaje.

Kroz humor se, ističe, može pričati o svemu, a njemu su inspiracija primarno život i svakodnevica.”Inspiracija je sve oko nas. Volim promatrati svijet oko sebe i kroz humor komentirati.” Kod Slavonaca, kaže, prolaze razne šale, posebno one na račun Hercegovaca.

Uskoro planira i svoj one man show kroz koji će ispričati zanimljivosti iz svog života. “Stvaram jedan malo drugačiji stand up, više će to biti mono komedija koja će imati autobiografske elemente. Shvatio sam da imam dosta materijala kojeg još nisam koristio, a htio bio govoriti i o nekom svom odrastanju i životu.”- kaže.

Dobar komičar, ističe, mora biti prije svega duhovit, ali također uporan, jer taj posao zahtjeva puno truda i rada. “I naravno imati karizmu po kojoj će te ljuditi pamtiti.” – zaključuje.

 

Komentari
Prethodni članakVečeras u Gradskom parku: Koncert u sjećanje na Olivera “Vjeruj u ljubav”
Sljedeći članakPolicija moli za pomoć: U Godinjaku nestala 13-godišnja djevojčica