U srijedu, 29. svibnja Orubičani su proslavili 250. obljetnicu školstva u Orubici:

– Otkuda krenuti i što napisati?

Vjerujemo da su svi Orubičani u srijedu bili najponosniji na svijetu. Tako veliki jubilej zaista nije mala stvar, a ponos je još veći jer je naša škola jedna od najstarijih na području zapadne Slavonije.

Želimo iskazati iskrenu zahvalnost svima koji su pomogli u organizaciji ove proslave. Vaša posvećenost, trud i zajednički rad omogućili su da ovaj, za Orubicu važan događaj, bude uspješan i nezaboravan.

Posebna zahvala ide članovima organizacijskog odbora (Ivana, Marko i David) koji su tjednima marljivo radili na planiranju i provedbi ove proslave, naravno, u suradnji s ravnateljicom škole i općinskim načelnikom.

Nadalje, veliko hvala svim volonterima koji su nesebično donirali svoje vrijeme kako bi se ova proslava realizirala (bilo ih je više od 60). HVALA SVIMA!

Nadamo se da su se svi gosti osjećali ugodno u Orubici. Hvala svima što ste se odazvali, jer bez vas, ovo slavlje ne bi bilo jednako.

Članovi Kluba mladih Orubica iskazuju posebnu čast i ponos što su mogli biti dijelom organizacije ove proslave.

Draga naša školo, još jednom ti čestitamo tvoj 250. rođendan, a vama, dragi Orubičani, još jednom hvala, jer – malo nas je, al nas ima – ističu članovi Kluba mladih Orubica.

Izvor: Klub mladih Orubica

Foto: Live studio photo i video

 

 

 

Komentari
Prethodni članakOkučani: Biskup Antun krstio šesto dijete u obitelji Marijanović
Sljedeći članakKapa do poda: Spasili čovjeka iz požara obiteljske kuće